PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

IN MEMORIAM ZVONIMIR SLIPČEVIĆ - ZVONKO

Dana 15.10.2008. godine, pripadnik Jedinice policije za podršku, Uprave policije MUP USK-a, Zvonimir-Zvone Slipčević, izgubio je život prilikom izvršavanja službenog zadatka koji je za cilj imao hapšenje odbjeglog kriminalca u reonu Velike Kladuše.

Sjećanje na jednog velikog čovjeka, kolegu, druga, policajca i profesionalca u svom poslu kakav je bio pokojni Zvonimir Slipčević Zvonko, ne može a da ne izazove osjećaje tuge i ponosa što je ovakav čovjek bio dio kolektiva MUP USK-a.

Danas, deset godina od Zvonine pogibje, njegov grob, posjetili su načelnik Sektora uniformisne policije, glavni inspektor Šero Družić, po ovlaštenju policijski komesar, komadir Jedinice policije za podršku viši inspektor Muminović Avrudin  kao i njegove radne kolege iz jedinice,  koji su položili cvijeće i odali počast ovom velikom čovjeku.

S ponosom, Jedinica policije za podršku MUP USK-a  od 2011.godine u njegovu čast nosi ime Zovonimir Slipčević i na taj način njegov lik i djelo neće i ne smije pasti u zaborav.

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 20 gostiju i nema prijavljenih članova