PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Radni sastanak sa pripadnicima Granične policije

U prostorijama MUP USK-a, dana 12.09.2018. godine, nečelnik Sektora uniformisane policije glavni inspektor Družić Šero, policijski komesar po ovlaštenju, održao je radni sastanak sa  predstavnicima  Granične policije BiH – Terensku ured Zapad, Bosansko Grahovo.

 Ispred Granične policije BiH , radnom sastanku prisustvovali su Damjanović Viktoria, načelnik Terenskog ureda, Filan Zahid, pomoćnik načelnika TU  i Milorad Marčeta, ispektor za graničnu kontrolu TU. 

Tema današenjeg radnog bila je aktuelna migrantska kriza na području USK-a te unapređenje suradnje i aktivnosti koje će se koordinirano poduzimati u narednom periodu. Svi prisutni složili su se, da se razmjena podataka i informacija između Terenskog ureda i Uprave policije MUP USK-a kad je u pitanju aktelna problematika sa migrantima,  mora podići na jedan viši nivo.

Jedan od zaključaka današnjeg radnog sastanka, jeste i formiranje  zajedničkih patrola ovih institucija,  čiji je zadatak očuvanje povoljne sigurnosne situacije na USK-u,  kao i rad na sprječavanju činjenja i identifikaciji počinioca krivičnih djela trgovine ljudima i krijumčarenje migranata.

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 19 gostiju i nema prijavljenih članova