PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Akcija Policijske stanice Bihać i Službe za poslove sa strancima- Terenski ured Bihać

Analizom kretanja i boravka migranata na području USK-a , a posebno grada Bihaća gdje je i skoncentrisan najveći broj migranata, Uprava policije MUP USK-a, provodeći operativnu akciju „ Migrant“, evidentirala je i više slučajeva nezakonitog smještaja migranata u privatnim stambenim objektima.

 U cilju održavanja stabilne sigurnosne situacije na području USK-a i identifikaciji migranta koji nelegalno borave na području grada Bihaća,  Uprava policije MUP USK-a u koordiniranoj akciji sa pripadnicima Službe za poslove sa strancima- Terenski ured Bihać, su dana 06.09.2018.godine na području grada Bihaća, proveli akciju kontrole migranta koji se nalaze u privatnom smještaju. 

U ovoj akciji učestvovali su policijski službenici PS Bihaća koji su sa gore navedenim pripadnicima, izvršili kontrolu u 24 privatna stambena objekta i gdje je u 18 objekata zatečeno,  legitimisano i evidentirano 133 migranta.

I dalje upućujemo apel građanima, da svoja saznanja o objektima kao i licima koja nezakonito pružaju usluge iznajmljivanja stambenih objekata migrantima, dostave najbližoj policijskoj stanici ili putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 29 gostiju i nema prijavljenih članova