PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Uznemiravanje građana upotrebom pirotehničkih, sličnih eksplozivnih ili zapaljivih materijala

Dana 06.08.2018 godine u 00,30 sati putem telefona dežurna služba I Policijske uprave PS Bihać, zaprimila je dojavu od strane više uznemirenih građana koji su tom prilikom prijavili upotrebu pirotehničkih sredstava u vidu vatrometa koji je organiziran na parking prostoru hotela „Park“ lociranog  u ulici Petog Korpusa, Grad Bihać.

 Na lice mjesta upućena policijska patrola PS Bihać, koji su na parking prostoru  zatekli lice S. A rođen 1967 u Bihaću, gdje je i nastanjen u ulici Vinička bb, Grad Bihać, sa kojim su obavili razgovor, te im je isti saopćio da je on izvršio paljenje pirotehnički sredstava-raketa povodom svadbe koja se održavala u prostorijama hotela „Park“, Grad Bihać.

Nakon prikupljenih informacija, te utvrđivanja svih činjenica i okolnosti kako je došlo do ispaljivanja pirotehničkih sredstava, te zbog toga što lice  S. A rođen 1967 u Bihaću, nije imalo potrebno odobrenje za takvu vrstu zabave protiv gore spomenutog lica zbog narušavanja JRiM „Ko pali raketu, petardu ili sličan  eksplozivni ili zapaljivi materijal na način  kojim se izaziva uznemirenost građana“ sačinjen je i uručen prekršajni nalog uz prihvaćanje odgovornosti istog.

 

 

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 26 gostiju i nema prijavljenih članova