PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Kampanja „ GRAD BEZ GRAFITA – Zajedno za ljepši Bihać“


Uprava policije MUP USK-a u suradnji sa Međunarodnim programom pomoći u krivičnim istragama ( ICITAP ) i Međunarodnim biroom za borbu protiv narkotika ( INL)  vlade Sjedinjenih američkih država kao i Gradske uprave Bihać koja će finansirati sam projekt,   započela je pripreme na realizaciji kampanje GRAD BEZ GRAFITA- Zajedno za lijepši Bihać“.

 Aktivnosti same kampanje oko uklanjanja neprimjerenih grafita, provesti će se dana 16. i 17.05.2018. godine sa početkom u 11 sati,  gdje će pored policijskih službenika, učenici Osnovne škole „ Harmani 1“ koji su podržali i aktivno se uključili u ovu kampanju, pored samog  uklanjanja grafita, građanima grada Bihaća dijeliti i promotivni materijal.

Osnovni cilj ove kampanje jeste uticati na svijest građana da se ispisivanjem neprimjerenih grafita, prije svega nanosi materijalna šteta kako pravnim tako i fizičkim licima te šteti ukupnom imidžu grada Bihaća.

Obaveza svih nas je očuvanje javnih površina, fasada, saobraćajnih znakova a posebno spomenika kulture i niko nema pravo da pisanjem neprimjerenih ili diskriminirajućih grafita narušava ljepote našeg grada.

Pozivamo sve građane grada Bihaća kao i medije, da podrže ovu kampanju i aktivno se uključe u realizaciji uklanjanja neprimjerenih grafita  koji prevashodno daju lošu sliku grada Bihaća.

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 17 gostiju i nema prijavljenih članova