PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Akcija na spriječavanju zloupotreba opojnih droga

Istražitelji Odsjeka za spriječavanje zloupotrebe opojnih droga SKP MUP USK-a i policijski službenici PS Ključ, nakon provedenih opsežnih operativno- taktičkih mjera i radnji,  na području Ključa, proveli su akciju u cilju pronalaska i spriječavanja zloupotreba opojnih droga.

 Dana 08.05.2018. godine na području Ključa, policijski službenici zaustavili su putničko motorno vozilo marke Golf A 5, s kojim je upravljao B.E.rođen 1981. godine u Bužimu,  te na osnovu naredbe Kantonalnog suda Bihać izvršen je pretres vozila i lica, i tom prilikom u unutrašnjosti vozila pronađena je i izuzeta jedna PVC vrećica sa praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „ Kokain “ u količini od oko 200 grama, dok je ispod poklopca motora vozila, pronađeno oko 5 kilograma suhe zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „ Cannabis sativa L“.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije nad licem B.E. zaveli su kriminalističku obradu te u toku istrage došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela mogu dovesti i lica H.E. rođen 1979.godine  i K. E. rođen 1990.godine, oba iz Bosanske Krupe, te su isti i lišeni slobode.

Nakon provedene kriminalističke istrage,  isti će uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iz člana 238 KZ F BiH „ Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ , biti predani Kantonalnom tužilaštvu USK-a            

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 26 gostiju i nema prijavljenih članova