PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Ministarstvo unutrašnjih poslova USK-a pružilo podršku projektu “Dan ružičastih majica” koji provodi Mješovita srednja škola iz Bihaća

Koordinatorice tima za prevenciju vršnjačkog nasilja Mješovite srednje škole iz Bihaća, Tamara Malkoč i Elvisa Šumar zajedno sa učenicama Ajlom Vardić, Ajdinom Pečenković i Medinom Mujadžić posjetile su Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona i predstavile Dan ružičastih majica – Međunarodni dan prevencije vršnjačkog nasilja. Dan ružičastih majica, poznatiji je kao Pink Shirt Day i program je prevencije vršnjačkog nasilja i obilježava se zadnje srijede u mjesecu februaru.

 

Razgovarale su sa ministrom unutrašnjih poslova USK Anelom Ramićem, komesarom USK Mujom Koričićem i portparolom uprave policije Snežanom Galić. Upoznale su prisutne sa različitim aktivnostima koje škola provodi da bi se prepoznalo i suzbilo vršnjačko nasilje u školi, te sa aktivnostima koje se provode kada je u pitanju prevencija vršnjačkog nasilja.

Najavljene su i aktivnosti koje su planirane za naredni period, a škola je dobila podršku Ministarstva unutrašnjih poslova USK za nastavak aktivnosti na planu prevencije i suzbijanja vršnjačkog nasilja u školama.

Preuzeto sa web stranice- Mreža- mira.net

http://www.mreza-mira.net/vijesti/aktivnosti-mreze/mup-usk-pruzio-podrsku-mss-bihac/


 

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 26 gostiju i nema prijavljenih članova