PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Krađa putničkog motornog vozila u Cazinu

 

Dana 20.01.2018.godine, Policijska stanica Cazin zaprimila je dojavu od strane lica M.M rođen 1962.godine, da je iz dvorišta kuće otuđeno putničko motorno vozilo marke „Mercedes 190“ vlasništvo njegovog sina M.O.rođen 1994.godine. 

 Policijski službenici PS Cazin izvršili su uviđajne radnje na licu mjesta, obavijestili sve policijske stanice kao i policijske patrole na terenu te poduzeli niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja ovog krivičnog djela i pronalaska otuđenog motornog vozila.

Postupajući po obavijesti PS Cazin, u blizini trgovačkog centara „Sudo Luka „  policijski službenici PS Velika Kladuša, uočili su navedeno vozilo i vozača kojeg su pokušali zaustaviti na što je isti vozilom počeo da bježi patroli policije , koja ga je sustigla te lišila slobode  a radi se o licu B.A. rođen 1986.godine iz Cazina, koji je upravljao vozilom.  Pregledom otuđenog vozila u istom je uočena i medicinska šprica s nepoznatim sadržajem koja će biti upućena na vještačenje.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 286.  KZ F BiH „ Krađa“,  nad istim je zavedena kriminalistička istraga od strane istražitelja OKP PS Cazin koji će nakon kompletiranja predmeta dostavit Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu  nadležnom Kantonalnom tužilaštvu, dok je otuđeno vozilo vraćeno vlasniku.

 

 

 

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 38 gostiju i nema prijavljenih članova