PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Cazin: Pronađena narkotička sredstva

 

Istražitelji Odsjeka kriminalističke policije Policijske stanice Cazin, provodeći planske aktivnosti u cilju sprječavanja i suzbijanja trgovine opojnih droga na području općine Cazin, poduzeli su niz operativno taktičkih mjera i radnji.

Dana 24.11.2017.godine, izvršena je kontrola radnika ugostiteljskog objekta u mjestu Tržac, općina Cazin, lica  R.A. rođen 1987.godine, kod koga su pronašli i izuzeli 13 paketića sačinjenih od alu-folije u kojima se nalazila suha zeljasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drugu „ Cannabis sativa L.“ i jedan paketić sačinjen od pvc-folije u kojoj se nalazila suha zeljasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drugu „ Cannabis sativa L“.

 Na osnovu naredbe Općinskog suda Cazin, izvršen je i pretres porodične kuće i pomoćnih objekata koje koristi predmetno lice i tom prilikom pronađeni su i izuzeti tragovi koji se koriste u izvršenju krivičnog djela a radi se digitalnoj vagi , metalnoj drobilici  kao i više komada puščanih metaka.

Nakon kriminalističke istrage i obrade osumnjičenog lica R.A, protiv istog će Kantonalnom tužilaštvu u Bihaću biti podnešen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iz člana 238. KZ F BiH „ Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“.

                                                                             

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 50 gostiju i nema prijavljenih članova