PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Bihać: Identifikovani počinioci krivičnih djela

 

             Policijski službenici Policijske stanice Bihać, radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela koja su se desila na području općine Bihać počinjenih u proteklom periodu, poduzeli su niz operativno-taktičkih mjera i radnji, te došli do saznanja o licima koja su mogu dovesti u vezu sa počinjenim krivičnim djelima.

             Dana 13.11.2017.godine, Policijskoj stanici Bihać, prijavljeno je krivično djelo „ Krađa“ izvršeno na štetu Osnovne škole „Brekovica“ – podružnica „ Srbljani“, kada je iz pomoćnog objekta, otuđeno oko 5 metara ogrjevnog drveta.

            Dana 16.11.2017.godine, Policijskoj stanici Bihać, prijavljeno je krivično djelo „ Teška krađa“ izvršeno na štetu Osnovne škole „ Prekounje“- podružnica „ Čavkići“,  kada je iz pomoćnog objekta otuđeno oko 5 metara ogrjevnog drveta.

            Dana 24, 25, i 26. 11.2017.godine, Policijskoj stanici Bihać,  prijavljena su krivična djela „ Teška krađa“ izvršena na štetu firme „ Eragon“ Bihać,  iz koje je otuđeno više metara električnog kabla.

Operativnim radom na terenu, istražitelji Odsjeka kriminalističke policije, Prve policijske uprave Bihać, su nakon niza provedenih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, dana 27.11.2017.godine zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela, slobode lišili pet lica sa područja grada Bihaća, nad kojima je i zavedena kriminalistička obrada. 

 Na osnovu Naredbe općinskog suda Bihać, izvršen je pretres na više lokacija i tom prilikom pronađeni su i izuzeti predmeti koji potiču iz ovih krivičnih djela .

Protiv lica lica G.R.rođen 1998 godine;  G.H. rođen 1996.godine; A.S.rođen 1997.godine; G.A.rođen 1997.godine i G.A.rođen 1991.godine , nadležnom Kantonalnom tužilaštvu, istražitelji OKP PS Bihać, podnijet će Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima iz čl.286 KZ F BiH „Krađa“ i iz čl. 287 KZ F BiH „ Teška krađa“.

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 46 gostiju i nema prijavljenih članova