PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

PRONAĐENA I ODUZETA VEĆA KOLIČINA NARKOTIČKIH SREDSTAVA NA PODRUČJU BIHAĆA

Policijski službenici Prve PU, OKP PS Bihać, dana 08.i 09.11.2017.godine poduzimajući mjere i radnje na suzbijanju i sprječavanju zloupotrebe opojnih droga, na području grada Bihaća, pronašli su i oduzeli veću količinu narkotičkih sredstava.

 Na osnovu naredbe Općinskog suda u Bihaću i uz suglasnost kantonalnog tužioca,  izvršeni su pretresi stambenih objekata, pomoćnih objekata, ugostiteljskih objekata na više lokacija i lišeno je slobode šest osoba a radi se o A.D.rođen 1963.godine, M.R.rođen 1991.godine, H.I.rođen 1995.godinr, V.S rođena 1982.godine, A.D.rođen 1989.godine i I.Dž rođena 1998.godine.

Prilikom pretresa pronađena je i oduzeta veća količina suhe zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „ Cannabis Sativa L.“, određena količina praha koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu „ Heroin“ „ Kokain „ i „ Speed“, određena količina novca , te razne mašine za koje se sumnja da potiču iz drugih krivičnih djela. Oduzeta narkotička sredstava su bila namjenjena za daljnju prodaju.

Nad osobama koje su lišene slobode, policijski službenici OKP PS Bihać, zaveli su kriminalističku obradu te će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iz čl. 238 KZ F BiH „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ i iz čl. 239 KZ F BiH  Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“, biti predani na daljnje postupanje Kantonalnom tužilaštvu.

  

 

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 35 gostiju i nema prijavljenih članova