PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Akcija kodnog naziva „ ZAMAK“

         

Nakon provedene kriminalističke istrage nad osoba koje su bile lišene slobode u akciji „Grmeč“, istražitelji SKP MUP USK-a, došli su do saznanja o licima koja na području općine Cazin vrše prodaju narkotičkih sredstava.

Koordiniranom akcijom,  jučer ( 07.11.2017.godine) policijski službenici SKP MUP USK-a, PS Cazin i Jedinice policije za podršku, proveli su akciju kodnog naziva „ ZAMAK“ a koja se odnosi na sprječavanje zloupotrebe opojnih droga.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Cazinu lišeno je slobode šest lica te je izvršen pretres na 5 lokacija i 4 putnička motorna vozila. Tom prilikom policijski službenici pronašli su i izuzeli određenu količinu praha koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu „ Heroin“ i  opojnu drogu „ Kokain“, određenu količinu opojne droge „Crack“,  više komada  tableta, pribor koji se koristi za konzumiranje opojnih droga,  vage za precizno mjerenje opojnih droga i vatreno oružje- pištolj „ Bereta“.

Nad licima B.K.rođen 1990.godine, K.Dž. rođen 1991.godin, D.N.rođen 1995.godine, J.A.rođen 1985.godine, B.J.rođena 1992.godine i B.A.rođen 1987.godine, policijski službenici zaveli su kriminalističku obradu te će uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iz čl. 238. KZ F BiH „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ biti predani na daljnje postupanje Kantonalnom tužilaštvu USK-a.

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 37 gostiju i nema prijavljenih članova