PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

PRILOG TV USK

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

INTERVJU SA POLICIJSKIM KOMESAROM

Akcija kodnog naziva „ ZAMAK“

         

Nakon provedene kriminalističke istrage nad osoba koje su bile lišene slobode u akciji „Grmeč“, istražitelji SKP MUP USK-a, došli su do saznanja o licima koja na području općine Cazin vrše prodaju narkotičkih sredstava.

Koordiniranom akcijom,  jučer ( 07.11.2017.godine) policijski službenici SKP MUP USK-a, PS Cazin i Jedinice policije za podršku, proveli su akciju kodnog naziva „ ZAMAK“ a koja se odnosi na sprječavanje zloupotrebe opojnih droga.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Cazinu lišeno je slobode šest lica te je izvršen pretres na 5 lokacija i 4 putnička motorna vozila. Tom prilikom policijski službenici pronašli su i izuzeli određenu količinu praha koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu „ Heroin“ i  opojnu drogu „ Kokain“, određenu količinu opojne droge „Crack“,  više komada  tableta, pribor koji se koristi za konzumiranje opojnih droga,  vage za precizno mjerenje opojnih droga i vatreno oružje- pištolj „ Bereta“.

Nad licima B.K.rođen 1990.godine, K.Dž. rođen 1991.godin, D.N.rođen 1995.godine, J.A.rođen 1985.godine, B.J.rođena 1992.godine i B.A.rođen 1987.godine, policijski službenici zaveli su kriminalističku obradu te će uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iz čl. 238. KZ F BiH „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ biti predani na daljnje postupanje Kantonalnom tužilaštvu USK-a.

BIOGRAFIJA

Policijski komesar- generalni inspektor policije

MUJO KORIČIĆ

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 97 gostiju i nema prijavljenih članova