PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

BIHAĆ: LAŽNO PRIJAVLJIVANJE KRIVIČNOG DJELA

Dana 05.11.2017.godine, PS Bihać zaprimila je dojavu da je u sportsku kladionicu „BH-PLAY“, ušlo NN muško lice, visine oko 190 cm, koji je na glavi imao crnu kapu sa prorezima za oči tzv. „fantomka“, crnu duks majicu sa kapuljačom koju je također stavio preko „fantomke“, donji dio crne trenerke i sive patike „adidas“ a na rukama je imao crne pletene rukavice, koji je od radnice kladionice otuđio dnevni pazar u iznosu od 500 KM, nakon čega su udaljio iz kladionice  a  čime je počinio krivično djelo „ Krađa“ iz čl. 286. st.2 KZ F BiH.

          Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije, Policijske stanice Bihać, radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, poduzeli su niz operativno-taktičkih mjera i radnji,  došli do saznanja kao i materijalnih dokaza da je navedeni novac otuđila uposlenica kladionice koja je prijavila gore navedeno krivično djelo,  M.M. rođena 1991.godine, nad kojom je i zavedena kriminalistička obrada.

        Kantonalnom tužilaštvu Bihać nakon kriminalističke istrage i kompletiranja predmeta,  bit će dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Lažno prijavljivanje “ iz člana 347 KZ F BiH, protiv uposlenice M.M. rođena 1991.godine.

 

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 38 gostiju i nema prijavljenih članova