PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Prezentacija sistema za pro-aktivnu zaštitu i automatsko prepoznavanje registarskih tablica

 

Dana 11.10.2017.godine, MIBO komunikacije d.o.o., čelnim ljudima MUP USK-a, komesaru policije Koričić Muji, ministru Ramić Anelu kao i njihovim saradnicima, načelniku sektora za IKT Ćosić Jasminu i načelniku Prve PU Kozlica Amelu, prezentirali su i praktično upoznali sa mogućnostima koje nudi sistem za pro-aktivnu zaštitu i automatsko prepoznavanje registarskih oznaka. Sam sistem nudi niz mogućnosti, od automatske notifikacije ukradenih motornih vozila, ukradenih/izgubljenih registarskih tablica kao i registracije višestrukih prekršioca u saobraćaju.

  Ovaj sistem je pilot projekat i kao takav u narednom periodu bit će testiran na području Unsko-sanskog kantona, a prva lokacija gdje će biti instaliran je grad Bihać odnosno područje koje pokriva Prva Policijska uprava.

 Komesar policije i ministar MUP USK-a, složili su se je nabavka ovakvog sistema neophodna za Upravu policije MUP USK-a, iz razloga što bi policijskim službenicima svakako bio od velike koristi kad je u pitanju poboljšanje stanja sigurnosti na putevima Unsko-sanskog kantona.

 

 

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 48 gostiju i nema prijavljenih članova