PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Edukacija osnovaca u Bosanskom Petrovcu

 

Uprava policije MUP USK-a, nastavlja svoje aktivnosti stručnih predavanja u obrazovnim institucijama s ciljem upoznavanja naših najmlađih učesnika u saobraćaju sa osnovama Zakona o sigurnosti saobraćaja na putevima.

  Na poziv OŠ „ Ahmet Hromadžić“ u Bosanskom Petrovcu, policijski službenici PS Bosanski Petrovac, dana 03.10.2017. godine, prvačićima ove škole održli su predavanje na temu „SIGURNOST DJECE U SAOBRAĆAJU“. Tom prilikom najmlađim učesnicima prezentirano je, kako da sigurno učestvuju u saobraćaju u svojstvu pješaka, kretanje trotoarom, prelazak preko ulice, način sigurnog korištenja pješačkog prelaza, ponašanje na autobusnoj stanici kao i druge teme koje su bitne i  kako bi što sigurnije prešli svoj put od kuće do škole i obratno.

 Imajući u vidu činjenicu da su djeca najranjivija skupina učesnika u saobraćaju, na ovaj način Uprava policije želi svojim preventivnim pristupom učestvovati u sabraćajnom odgoju i obrazovanju djece s ciljem zaštite ali i podizanju saobraćajne kulture općenito.

 

 

 

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 132 gostiju i nema prijavljenih članova